мотоцикл игри

MotoJump е флеш игра сајт посветен на светот на мотоциклизам. Повеќе од 300 мотоцикл игри на сите видови се достапни на: мотокрос, испитувања, мото GP но исто така и игри скутер и quad! Ги тестираат вашите вештини на моторџиите во различни категории на игри: трчање, скокање, трик, слободен стил, подесување и забавно!