Lojra Shko motor

Kryen stunts dhe të guximshme të gjitha rreziqet në lojërat e hedhur në një motor! Kryqi Grand Canyon apo pengesa dodge me të gjitha llojet e drejtuesve të automjeteve: ninja, guri, e edhe Mario famshme hidraulik!