Lojërat motor

MotoJump është një lojë flash vend i dedikuar për botën e motoēiklizmit. Më shumë se 300 lojra motor të të gjitha llojeve janë në dispozicion në: Motocross, gjykimet, moto gp por edhe lojëra skuter dhe kuadrat! Test aftësive tuaja të bikers në kategori të ndryshme të lojrave: drejtimin, duke kërcyer, marifet, freestyle, akordim dhe fun!